Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1986 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, από τον κ.Λαχουσίδη Κωνσταντίνο Οικονομολόγο Πτυχιούχο της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής σημερινό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και την κα.Γεωργιάδου Θεοδώρα  Πτυχιούχο της Ανώτατης σχολής Διοίκησης επιχειρήσεων των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
            Με την εμπειρία την γρήγορη εξυπηρέτηση, την συνέπεια και την εχεμύθεια, μας εμπιστεύτηκαν οι πελάτες μας την Λογιστική και Φοροτεχνική διαχείριση των επιχειρήσεων τους.
            Το 2003 μετακομίσαμε στο ιδιόκτητο γραφείο που βρισκόμαστε σήμερα. Τα χρόνια πέρασαν το οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον έχει αλλάξει πολλές φορές, όμως οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται και εμείς συνεχίζουμε να τους εξυπηρετούμε προσαρμόζοντας έγκαιρα τις υπηρεσίες μας στους νόμους και στις απαιτήσεις των καιρών.

Αλλάζουμε – Προσαρμοζόμαστε – Είμαστε Υπεύθυνοι και Αξιόπιστοι σε αυτά που προσφέρουμε.

Συνεργάτες:

  • Λαχουσίδης Σάββας: Πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Λογιστικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και
  • Γεωργιάδης Δημήτριος: Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανώτατης Σχολής ΝΟΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Σκοπός μας είναι  να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση στους πελάτες μας,για την λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησης τους,χρήσιμες συμβουλές για την οικονομική διαχείρηση και φοροτεχνική υποστήρηξη σε όλα τα φυσικά πρόσωπα που θα μας εμπιστευθούν.
            Βασιζόμαστε στην εμπειρία που αποκομήσαμε στα χρόνια της λειτουργίας μας, στην διαρκή ενημέρωση που έχουμε και στην παρουσία συνεργατών στο σύνολο τους πτυχιούχων Οικονομικών Πανεπιστημίων.

Σας βοηθάμε να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό - φορολογικό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις

Υπηρεσίες Προς Ιδιώτες

Ρωτήστε μας

links